In de Categorie | Theater, Theater en Musical

Agnes van God perspresentatie

Agnes van God 7

Op vrijdag middag in de Bossche Gruyterfabriek was de perspresentatie van Agnes van God waar de cast en het team achter ‘Agnes van God’ zich presenteerden. Drie sterke mooie vrouwen die de hoofdrol spelen waren er bij Willeke van Ammelrooy, Noortje Herlaar, Eva van de Wijdeven, De landelijke pers en tv was aanwezig om de drie actrices en de makers aan de tand te voelen over de productie.

Agnes van God 17

Agnes van God vertelt het verhaal van een jonge, naïeve non die in haar jeugd mishandeld is door haar moeder. In het klooster bevalt ze van een baby die kort daarna dood wordt gevonden. Zuster Agnes houdt vol dat ze zich niet kan herinneren hoe de baby is verwekt en dat ze zelfs is bevallen. Psychiater Dr. Martha Livingston moet onderzoeken of Agnes in staat is om terecht te staan voor de moord op haar baby. Een groot mysterie is wie de verwekker van het kind is, daar de nonnen een teruggetrokken leven leiden en de enige man in hun nabijheid de oude pastoor Metineau is. In New York won Amanda Plummer in de rol van Agnes in 1982 een Tony Award voor de beste actrice in een toneelstuk. De regie is straks in handen van Paula Bangels en Louis van Beek is verantwoordelijk voor de vertaling. Agnes van God is in het seizoen 2014-2015 in het Nederlandse theater te zien. Voor meer info en speeldatums kijk op theaterhits.nl/agnesvangod.

Partyenconcert was op vrijdagmiddag aanwezig in de Bossche Gruyterfabriek tijdens de perspresentatie van Agnes van God. Alle Persfoto’s staan erbij in deze beeldbank en zijn te downloaden zonder watermerk.Deze bovenstaande foto’s zijn te gebruiken alleen voor Pers en Media.
Niet voor Particulier.

Afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden naar aanleiding van het betreffende persbericht/onderwerp.
Zie onze media-beeldbank deze en voor meer foto’s.

 

Dit bericht is geschreven door:

Er kunnen helaas hier geen reacties gegeven worden.