In de Categorie | Lifestyle, Paarden

Fotoverslag: Jumping Antwerpen

2017, een nieuw jaar, een nieuwe Jumping Antwerpen …

Nieuw, innovatie stond dit jaar centraal bij Jumping Antwerpen. De organisatie heeft niet alleen gekozen voor een nieuwe locatie maar tevens voor een volledig nieuw format. Van 19 tot 22 april 2017 was er op de oevers van de Schelde aan de Sloepenweg, met zicht op niet alleen het water maar tevens ook op het vernieuwde Havenhuis. Op zaterdagavond 22 april was hier een fotograaf van Partyenconcert bij aanwezig. Bekijk hiervan de vele foto’s ervan terug.

Levende legende Michael Whitaker wint sensationele Grand Prix van Antwerpen

In Antwerpen werd op zaterdagavond 22 april, de Grote Prijs van de 5* ster competitie afgewerkt. Met de beste 12 combinaties uit de eerste ronde, beloofde het alvast een erg spannende rubriek te worden. Het ging hard tegen hard, maar uiteindelijk was het Michael Whitaker die met Jb’s Hot Stuff (f. Locarno) naar de overwinning reed. Hij sprong een dijk van een ronde in 37,20 seconden. Hiermee bleef hij nipt Daniel Deusser voor.

 

 

Deusser eindigde met Cornet d’Amour (f. Cornet Obolensky) op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 37,57 seconden. Piergiorgio Bucci eindigde met Casallo Z (v. Casall) op de derde plaats. Bucci moest als laatste in de ring en zette nog alles op alles om de overwinning op het laatste moment nog af te snoepen van Whitaker. Hij finishte uiteindelijk in 37,73 seconden, goed voor de bronzen medaille. Henrik von Eckermann en Cantinero (v. Cento) eindigde op de vierde plaats. Penelope Leprevost werd de beste amazone op de vijfde plaats. Zij reed Vagabond de La Pomme (v. Vigo D’Arsouilles Stx) naar de eindmeet in 38,62 seconden.

 

Gudrun Patteet werd de beste Belg op de zesde plaats. Zij sprong een foutloze ronde met Sea Coast Pebbles Z (v. Picasso) onder het zadel en finishte in 39,33 seconden. Olivier Philippaerts en H&M Legend of Love (v. Landzauber) eindigden op de tiende plaats. Zij reden de tweede snelste tijd, maar een fout hield hem van de tweede plaats. Niels Bruynseels en Cas de Liberte (v. Cracky Z) eindigden op elf.

Hieronder zie je het fotoverslag terug van Jumping Antwerpen avond editie zaterdag 22 april 2017

 

Red Bull X-fighters zorgen voor het extra “Wauw-effect” op Zaterdagavond bij Jumping Antwerpen.

Omdat Motorcross of zich nog niet spectaculair genoeg is, doet Red Bull er nog een schepje bij. “Zou het niet leuk zijn indien we een grote schans zouden plaatsen en hier naartoe rijden in volle vaart en dan ook tijdens het zweefmoment nog wat coole stunts doen” zou de brainstorm kunnen geweest zijn over het concept.

 

 

Fans van de Red Bull X-Fighters staan bekend om hun enthousiasme en zijn van heinde en verre gekomen om hun favoriete waaghalzen onvoorstelbare stunts te zien uitvoeren. De adembenemende stunts zijn alle behalve eenvoudig en zien er geweldig uit, maar deze zijn niet voor iedereen weggelegd. “Slechts een handjevol mensen op aarde kunnen deze stunts uitvoeren,” zei een motocross kenner over deze X-fighters.

 

 

De Red bull X-fighters reizen over de wereld rond om mensen tot verstomming te slaan en dit jaar waren ze exclusief te zien op Belgische bodem tijdens Jumping Antwerpen.  Ze gaven de bezoekers van Jumping Antwerpen tijdens de pauzen een mooie demoshow van een 20-tal minuten waar ze je meermaals “wauw” van zullen doen zeggen en die je zal doen juichen van verbazing. Hieronder de mooie actiefoto’s van deze prachtige stuntshow.

De foto’s die je hier op deze pagina terugziet van Partyenconcert. Dat zijn website foto’s die ik verkleint heb na 1200 bij 1200 KB.  Zoek je foto’s voor eigen gebruik bijvoorbeeld als een mooie afdruk. Kijk dan eens terug in deze Media Beeldbank. Voor redactioneel of publicatie van een van deze foto’s neem dan eerst contact op met de fotograaf. Freddiederoeck.nl

 Deze bovenstaande foto’s zijn te gebruiken alleen voor Pers en Media.
Niet voor Particulier.

Afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden naar aanleiding van het betreffende persbericht/onderwerp.
Zie onze media-beeldbank deze en voor meer foto’s.

 

Dit bericht is geschreven door:

Er kunnen helaas hier geen reacties gegeven worden.