In de Categorie | Film / TV

Gouden Film voor Heksen bestaan niet

De jeugdfilm Heksen bestaan niet heeft meer dan 100.000 bezoekers behaald. Daarmee heeft de productie de status van Gouden Film behaald, zo maakte het Nederlands Film Festival dinsdag bekend. Hoofdrolspeelster Aliyah Kolf reageerde verheugd op het nieuws: Het was waanzinnig dat ik de hoofdrol mocht spelen en het is al helemaal een droom dat de film nu zo een succes is.’ Ook Senna Borsato was zeer enthousiast: ‘Ik vond het te gek om aan deze film mee te mogen werken en vind het supervet dat er al zoveel bezoekers zijn geweest!’

goudenfilm-heksenbestaanniet

HEKSEN BESTAAN NIET gaat over een geheime heksenraad die uit vijf Sterrenheksen bestaat. Zij behoeden de wereld tegen het kwaad. Maar één van de heksen, Concuela (Leontine Borsato), heeft slechte bedoelingen. Wanneer Concuela naar de gevangenis wordt verbannen hebben de heksen een probleem: met slechts vier heksen kunnen de heksen de wereld niet beschermen tegen Concuela’s kwade plannen. Een magisch amulet wordt ingezet om een vijfde heks te zoeken. Het amulet komt terecht bij Katie (Aliyah Kolf), een meisje met magische talenten. Concuela is echter ook naar haar op zoek.

Naast Leontine Borsato en Aliyah Kolf spelen ook Senna Borsato, Jörgen Raymann en Roué Verveer rollen in de film. De regie is in handen van de debuterende Aramis Tatu en Adel Adelson (SINT & DIEGO: DE MAGISCHE BRON VAN MYRA)

 Deze bovenstaande foto’s zijn te gebruiken alleen voor Pers en Media.
Niet voor Particulier.

Afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden naar aanleiding van het betreffende persbericht/onderwerp.
Zie onze media-beeldbank deze en voor meer foto’s.

 

Dit bericht is geschreven door:

Er kunnen helaas hier geen reacties gegeven worden.