In de Categorie | Mode, Rode-Loper

Marie Claire Prix de la Mode uitgereikt

Lauren Verster

Maandagavond 19 november vond in de Stadsschouwburg in Amsterdam voor de zesde keer de Marie Claire Prix de la Mode plaats. Tijdens dit stijlvolle internationale fashion event ontvingen bekende ontwerpers en modellen uit binnen- en buitenland een award voor hun unieke bijdrage aan de mode. Partyenconcert heeft hiervan alleen de inloop van de Zwarte Loper gedaan waarvan enkele bekende van uit de mode en tv wereld die voor de camera poseerde. Waaronder Jort Kelder samen met Lauren Verster  Bridget Maasland en Mode ontwerper Jan Taminiau.

Winnaars
De Marie Claire Prix de la Mode 2012 gingen naar: Karl Lagerfeld voor Chanel (Lifetime Achievement), Christophe Lemaire voor Hermès (Best Creative Director), Monique van Heist (Best Dutch Designer), Bette Franke (Best Dutch Model), Marc Cain (Best Fashion Entrepreneur) en Sophie van der Stap (Best Style Icon).

Bekijk hier alle Persfoto’s van Marie Claire Prix de la Mode 2012 die zijn zonder watermerk te bestellen of te downloadenDeze bovenstaande foto’s zijn te gebruiken alleen voor Pers en Media.
Niet voor Particulier.

Afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden naar aanleiding van het betreffende persbericht/onderwerp.
Zie onze media-beeldbank deze en voor meer foto’s.

 

Dit bericht is geschreven door:

Laat een leuk berichtje na.

You must be logged in to post a comment.