Mens ik heb je lief perspresentatie

Linde Kersbergen, Paul Walthaus, Jim Leijen,

Zondagmiddag 8 maart vond in Theater De Kom in Nieuwegein Mens ik heb je lief de perspresentatie plaats waar heel de cast en crew bij aanwezig waren en diverse scenes voor de pers deden. Van te voren werd er uitgelegd waar deze musical over gaat en wat de bezoekers kunnen verwachten bij deze voorstelling.

Groepsfoto Cast Mens ik heb je lie

Groepsfoto Cast Mens ik heb je lief

Het verhaal

Wij volgen Aedam en Eefje, die op reis gaan door de tijd. Zij zijn op onderzoek naar de juiste geaardheid, maar is er wel een juiste geaardheid?In het Jaar 3050 is homoseksualiteit de enige seksualiteit die nog bestaat: mannen vallen op mannen en vrouwen op vrouwen. Hoewel Nederland een vrij land is en een mening snel geuit mag worden, vraag je je uiteraard af:” Hoe is het ontstaan? Hoor je niet iemand gewoon te respecteren zoals hij of zij is?”

Mens ik heb je lief 8 maart 2015  8

Aedam en Eefje zullen dit, in opdracht van Professor Aamor, gaan uitzoeken. U zult hierdoor worden meegenomen naar de middeleeuwen, jaren 60, Jaren 90, de 21e eeuw en de 31e eeuw. Heeft u zin om mee te gaan op reis in de tijd? En bent u nieuwsgierig hoe dit afloopt? De musical zal op 25 april 2015 in première gaan in Theater De Kom in Nieuwegein op 25 april 2015. Zin om mee op reis te gaan? Kijk dan voor de actuele speeldata en -tijden en informatie over cast en crew op WWW.MENSIKHEBJELIEF.NL

BESTELFOTO’S

Mens ik heb je lief perspresentatie 8 maart 2015  Theater De Kom in Nieuwegein

Deze persfoto’s zijn ook te bestellen zonder watermerk en staan erbij in deze Foto-Beeldbank alle foto’s zijn dan in origineel groot resolutie formaat zonder tekst en watermerk op de foto’s te downloaden. 

 Deze bovenstaande foto’s zijn te gebruiken alleen voor Pers en Media.
Niet voor Particulier.

Afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden naar aanleiding van het betreffende persbericht/onderwerp.
Zie onze media-beeldbank deze en voor meer foto’s.

 

Dit bericht is geschreven door:

Er kunnen helaas hier geen reacties gegeven worden.