In de Categorie | Lifestyle, Mode

Oisterwijkse Modedag

Oisterwijkse Modedag 12

De Oisterwijkse Modedag had op zondag 6 april de grootse catwalk van West Europa. Centrum Manager Frits Knibbeler was daar zeker van overtuigd. Vorig jaar was de Modedag iets kleinschaliger. Dit jaar moest er een record gebroken worden in het Oisterwijkse centrum. We hebben samen met het Centrum Management en de winkeliersvereniging het dit jaar groots aangepakt. Met een blauwe loper en zes podia hadden we een catwalkvan de Kerkstraat tot en met De Lind, totaal 720 meter aldus Centrum Manager Frits Knibbeler. Traditioneel bestaat de Modedag uit shows met mode voor jong  en oud, man en vrouw, omringd door muziek, gezellige terrassen en vermaak.

Oisterwijkse Modedag 14

Op zondagmiddag begonnen diverse shows om 12.00 uur. Met doorlopend en afwisselend op alle podia met live muziek om de bezoekers ook te vermaken. En natuurlijk waar de mannequins lekker op konden lopen. Vanaf halverwege de Kerkstraat tot aan De Lind was er ook een blauwe loper. Die blauwe loper dat was een rode draad door het centrum en maakte meteen een westers record. Zover wij hebben kunnen ontdekken is er nog nooit een langere catwalk geweest. Rondom de shows kon het winkelend publiek zich vermaken in de winkelstraten en stonden er verschillende beeldschermen.

 Text: Redactie Oisterwijknieuws.nl  Fotografie: Freddie de Roeck

Foto’s bestellen en downloaden zonder watermerk van Oisterwijkse Modedag 6 april 2014 dat kan via deze beeldbank. Er staan 100 foto’s erbij.Deze bovenstaande foto’s zijn te gebruiken alleen voor Pers en Media.
Niet voor Particulier.

Afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden naar aanleiding van het betreffende persbericht/onderwerp.
Zie onze media-beeldbank deze en voor meer foto’s.

 

Dit bericht is geschreven door:

Er kunnen helaas hier geen reacties gegeven worden.