In de Categorie | Auto

Spa Six Hours fotoverslag 17 sep. 2016

Het weekend van 16, 17 en 18 september was het circuit van Spa-Francorchamps weer het theater van dé historische meeting van deze contreien, de Spa Six Hours. Het is een zeer prestigieuze meeting, met het beste wat we op de Europese circuits vinden, met onder meer Formule 1, prototypes, GT’s en toerwagens uit lang en minder lang vervlogen tijden.

Spa Six Hours 

De liefhebbers van F1, Prototypes, GT en Toerisme wagens die er dit jaar ook net als voorgande jaren weer bij aanwezig zijn. Op zaterdag 17 september was auto en lifestyle blog Partyenconcert hierbij aanwezig voor een foto en leuk sfeerverslag. Waarvan ik in de Pit line mocht fotograferen. Ook kreeg ik met wat andere fotograferen en bloggers een rond tour langs het circuit. Dit werd gedaan in een pers auto, waarvan ik bij enkele bochten van dit bekende legendarische Spa-Francorchamps.

spa-six-hours-_-17-sep-2016-_-foto-_-freddie-de-roeck-21

Uit mocht stappen en daarvan foto’s van mocht gaan maken. Daar door kon ik deze  GT Tourwagens van heel dichtbij vastleggen. Ook heb ik een leuk kort filmpje gemaakt op start en finish voor dat ze gingen racen.

waar je monteurs zag werken aan GT  Toerisme wagens maar ook bijzondere mooie Historic Formula One Cars. Hiervan ziet u een fotoserie van 181 afbeeldingen terug die erbij staan in deze Foto BEELDBANK.Deze bovenstaande foto’s zijn te gebruiken alleen voor Pers en Media.
Niet voor Particulier.

Afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden naar aanleiding van het betreffende persbericht/onderwerp.
Zie onze media-beeldbank deze en voor meer foto’s.

 

Dit bericht is geschreven door:

Er kunnen helaas hier geen reacties gegeven worden.