In de Categorie | Film / TV

The Bold and the Beautiful Live Theater Vredenburg

 

10374982_10152273608730378_844099060522095891_n

Het was dringen geblazen zaterdagmiddag bij de fandag met de sterren van The Bold and the Beautiful. En niet alleen Nederlandse fans waren massaal op het event afgekomen, ook Bold-Fans uit Duitsland, Noorwegen, België en zelfs Zuid-Afrika hadden hun weg naar Theater Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht gevonden. De soap is dus ook nog enorm populair in Nederland sinds het voor het eerst in première ging in 1989.

The Bold & The Beautiful LIVE 4 okt _2014 115-BorderMaker

Tijdens vier fanshows, The Bold and the Beautiful Live!, kregen fans een kijkje achter de schermen en vertelde de acteurs hoe het er daar aan toegaat. Hiervan een fotoreportage van de 6 hoofdrolspelers die speciaal voor deze bijzondere Theater tour dat door RTL 8 georganiseerd werd in Nederland waren waarvan ze ook nog deze week film opnames hebben gemaakt op de DAM in Amsterdam. Maar ook enkele kleine bekendmakingen werden gezegd zoals de Nieuwe Ridge Forrester die wij in Nederland over enkele jaren leren kennen bij deze dagelijks TV Soap The Bold and the Beautiful. Ook was er na afloop het fotomoment waarvan John McCook, Scott Clifton, Thorsten Kaye, Hunter Archila, Heather Tom, Kim Matula,  graag poseerden voor Partyenconcert.

Bestel deze foto’s

Alle 130 persfoto’s zijn ook te bestellen zonder watermerk in deze Beeldbank en zijn dan in origineel groot resolutie formaat zonder tekst en watermerk op de foto’s.

 Deze bovenstaande foto’s zijn te gebruiken alleen voor Pers en Media.
Niet voor Particulier.

Afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden naar aanleiding van het betreffende persbericht/onderwerp.
Zie onze media-beeldbank deze en voor meer foto’s.

 

Dit bericht is geschreven door:

Er kunnen helaas hier geen reacties gegeven worden.